Garantie

Al onze producten zijn met de grootste zorg vervaardigd van Ceralith, een eigen samengesteld hoogwaardige harscompositie. Echter zijn onze producten niet helemaal onbreekbaar.  Na een zorgvuldige eindcontrole van het product word deze verpakt om beschadigingen te voorkomen. Toch kan het voorkomen dat een product tijdens transport beschadigd raakt. Ook kan een product bij u thuis beschadigd raken. Neem bij beschadiging en/of breuk van het product altijd eerst even contact met ons op om te kijken of dit binnen de garantie valt en hoe wij u het beste kunnen helpen. Op al onze producten geldt 10 jaar garantie op verkleuring van de lak. Bij elke vorm van zelf-reparatie vervalt uw garantie

Aansprakelijkheid

Atelier Spoor Venlo aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het op onjuiste en/of onveilige manier gebruiken van het door ons geleverde product. Wij zijn maximaal aansprakelijk voor het aankoopbedrag van de door ons geleverde producten.

De aansprakelijkheid, bij verzending, is tijdens het transport voor rekening van Atelier Spoor Venlo en vervalt op het moment van aflevering aan u. Bij elke vorm van zelf-reparatie vervalt uw garantie.